Rebel design

Konceptudvikling

Gennem årene har jeg været med til at sparre flere hunderede koncepter, der har sikret folk smidig startup, bæredygtige forretninger, vellykkede kampagner og gnidningsløse forandringer.

Det kan dreje sig om iværksættere, fusioner, restarts, digitalisering, guerillamarketing, krisehåndtering og meget andet.

Lej-min-hjerne

For 4.500,- kan du hyre mig en dag, hvor vi konceptudvikler på papiret, men ofte også når at udforme logoer, websites, tryksager etc.

arki_lap · Bergmann&Co · Berlevs Rock’n’Roll Hotel · Britsholm Gods · Brødkusken · Danish Body Therapy · Festivalmad · Forenkl.nu · Frederiksberg Natløb · G·E·D Wellcare · HenRoyal · Lafontaines Fablerier · Jesper Engmann · Kørsler.dk · Landbos Madvogn · Le Parfait · MAKE Festival Malmö · Mandelvognen · Never Mind Night Club · NordicNotebook · ProAsfalt · Richis Afrika · Sansamuka · Silfur Consulting · SmartWi · SOLO · Step One Tailor · Stjernesti · Transglobal Underground · Whitestone.Agency · World Precision Flying Championship · Xview Sextoys ·

Eksempler på konceptudvikiling

Ren By • Rar By

Ishøj Kommune har valgt at satse hårdt på at få henkastet affald væk fra gader og grønne anlæg.

Derfor har vi hver år skabt en ny kampagne, for at fastholde opmærksomheden.

Det har vi gjort med kunstkonkurrencer for skolerne, vi har gjort alle byens skraldespande til skrabelod ved hjælp af QR koder, vi har haft impro-rap med Per Vers, sjove og provokerende plakater, flashmobs, falske firmaer, nye typer askebægre, superhelte og-og-og – derfor har vi skabt målbare resultater!

Læs mere på renbyrarby.dk (og Ice High Urban Development).
Eller hent PDF “Sælg kommunen“.

Inspiring Connections

Inspiring Connections er en række fyraftensarrangementer, som er uformelle og uforpligtende, og som henvender sig til alle som har ønsket om at få ny inspiration, og udvide det private og professionelle netværk.

Hvert arrangement vil blive indledt af et par korte foredrag eller oplæg (a la TED Talks), og vil desuden indeholde organiserede kaffemøder og musikalsk underholdning.

Jeg startede Inspiring Connections sammen med Susanne Kunding og Pia Møller Hansen i maj 2020, og i november kom Lars-Henrik Kieler med i initiativgruppen.

I 2022 starter vi i Sverige.

Foruden fyraftensarrangementer har vi medlemstilbud, podcasts, workshops, specialgrupper på Facebook, specialarrangementer for uddannelsesinstitutioner og virksomheder og meget andet.

www.inspiringconnections.dk – tilmeld dig gratis!

Folk der ved bedre ryster på hovedet af os, fordi vores målgruppe er for bred, men det er sådan set hele idéen…

RePacking

Idéen lå lige til højrebenet:

Selvfølgeligt skal der findes et website hvor firmaer kan få og give brugt emballage.

Verden drukner i emballage.

Vi bruger formuer på emballage.

Dette er ikke løsningen. Men det er en del af den.

www.repacking.dk (og snart også www.repacking.se)

UPDATE: 27. marts 2021 overtog Niels Henriksen 85% af RePacking. Det betyder en kort nedetid, hvorefter det bliver større og vildere!

HomeMeal

Homemeal betyder at du oplever ny mad og nye mennesker, hjemme hos dig selv eller som gæst i et privat hjem.

Det kan enten være som gammeldags sammenskudsgilde, eller med en gourmetkok der præsenterer spændende mad og vine, inkl. dessert og kaffe.

Ved et sammenskudsgilde kommer I jo selv med mad og drikkevarer, og tilmelding kræver blot et medlemskab til 10,- pr. måned.
(Betales årligt forud: 120,- pr. år.)

En gourmetmiddag koster 875,- per person, per gang – alt inkluderet, og kræver ikke medlemskab.

[Under udvikling] www.homemeal.dk 

CaféGalleri

En hjemmeside der enkelt forbinder kunstnere der gerne vil udstille og sælge deres ting på caféer, og afgive 20% til caféen for at formidle salget, med caféer der gerne vil udstille og sælge varerne mod 20% kommision.

Medlemskab på hjemmesiden koster 299,- pr. år.

[Under udvikling] cafegalleri.dk

Propagandaministeriet

Sammen med Martin Dybdal har jeg startet et forlag som også tilbyder hyggelige caféforelæsninger med forskere, forfattere og fantaster.

Vi tilbyder folk mulighed for at finde inspiration, men også for at udgive egne bøger, podcasts m.m.

Læs mere på propagandaministeriet.dk

Foruden...

  • En modeopvising i et S-tog, komplet med musik og speaker
  • Kunstfernisering i et møntvaskeri
  • Mobil tatovør (“Tattoolancen”)
  • Tatovør, piercer, nailartist og frisør i en fælles salon
  • Køkkenvinduecafé, med aftageligt skilt og serveringshylde
  • Strandcafé i en robåd
  • VVS i en Christianinacykel

— og så videre…

Book møde